RESTAURANT DITLEVSDAL

(Næste fredagsbuffet er den 24. januar 2025)

Vi glæder os til at byde alle gæster velkommen i restauranten.

Restaurant Ditlevsdal byder dig velkommen til rustikke lokaler i naturskønne omgivelser, hvor bisonoksen er helt tæt på. En oplevelse helt for sig selv i et afslappet, uhøjtideligt miljø med sans for detaljen og god kvalitet. I køkkenet kokkererer et stabilt team med forskellig alder og baggrund indenfor branchen. Det betyder også, at vi kan levere både det klassiske og sikre, men også det nye, det spændende. Stedets kokke har fødderne godt plantet i jorden, og bager naturligvis selv sit brød, laver sauce, fond, is fra bunden, sylter og braiserer m.m. Bisonkødet er selvfølgelig hovedingrediensen, som vi er stolte af at kunne levere. Du kan kigge lige ud af vinduet og se, hvordan vi passer vores dyr.

Restauranten har som udgangspunkt åbent hver fredag aften med fredagsbuffet – læs mere her.

Kombiner dit restaurantbesøg med en guidet tur (ikke muligt i perioden november-marts)

Turen varer ca. 50 minutter. Læs mere om de guidede ture HER.

Guidet tur: 95,00 kr.

Børn 3-10 år: 60,00 kr.

Børn under 3 år er gratis

Billetterne til turen skal altid hentes og betales i gårdbutikken – gerne 15 minutter før turen starter.