Menu - Uge 28, 29, 30, 31 - ditlevsdal.dk

Vores restaurant er nu genåbnet efter Covid-19

Der er fuldt booket i restauranten til frokost og aften lørdag d. 11. juli.


Sommer Åbent 2020

Uge 28 til 31 d. 8/7 – 1/8
Onsdag til lørdag

Frokost – Á la carte menu

Bisoncarpaccio af røget yderlår m. ruccola, pesto, parmasankiks & pinjekerner – hertil brød / 93,-

Bisonsteak m. nye kartofler, sommergrønt & whiskeysauce  / 295,-

Bisonburger m. cheddarost, salat, bbq sauce, syltede agurker, sprøde løg, stegte kartofler & aioli / 175,-

Ditlevsdals Salat / 129,-

Dagens Ret (skiftende) / 195,-

Dagens Dessert (skiftende) / 49,-

Børnemenu:

Børnebisonburger m. tomat, agurk & ketchup. Hertil råstegte kartofler / 65,-

Smarties iskage / 45,-

 

Aften onsdag og torsdag – Bison Barbecue

Spis dig mæt i en eksklusiv 3-retters grillbuffet med udsigt til den Nordfynske prærie.
Vores kokke står klar med en lækker og anderledes menu, passende for for både store og små.

Pris 345,- per person. 

Aften fredag og lørdag – Ditlevsdal Sommerbuffet

Spis dig mæt i både kolde og varme retter.
Om aftenen byder vi på en lækker sommerbuffet med forskellige tilberedninger af bisonkødet.

Pris 285,- per person.

 

Bestil bord her!

 


Nedenstående menu er gældende hver fredag fra uge 32

 

Nyd en lækker 2-retters Bison Buffet med bisonkødet i centrum.

Buffeten består af 2 slags bisonstege: rosastegt & langtidsbraisseret – vi skærer for.
Bisonragout, diverse lækre sommer salater/garniture, 2 slags kartofler, chutney, sauce.
Hertil hjemmebagt brød og smør.

Når du har spist dig mæt i buffeten, så er der en lille lækker dessert.

Pris 285,- per person inkl. dessert. (145,- per barn u. 10 år)

 

Kombiner dit restaurantbesøg med en guidet tur kl. 17.30

Pris: 60,-/voksen 40,-/børn u. 10 år.

Bestil bord her!