PRÆRIENS AKTIVITETER

På bisonfarmen kan du opleve de tonstunge bisonokser, høre fortællingen om farmens historie eller kaste med lasso som en ægte cowboy.

 

Guidet tur

En guidet tur giver jer ikke kun frisk luft, men også viden om de amerikanske bisonokser og om stedet, hvor I befinder jer. Prærievognen starter fra restauranten, hvorefter traktoren kører jer helt ud til en af de store bisonfamilier. En af vores dygtige guider vil fortælle om bisonokserne og deres adfærd.

Vores prærievogn er overdækket, men åben i siderne, så her er det en god idé at have tøj på efter vejret. Den guidede tur varer cirka 50 minutter.

Prisen er 95,00 kr. pr. person, der skal dog min. betales for 20 personer. 

 

Prærieaktiviteter

Kast jer ud i sjove nye udfordringer, der handler om at samarbejde og agere som en ægte cowboy eller indianer. Ud fra gruppens størrelse og ønsker sammensætter vi et program for jer, hvor I dyster i mindre hold imod hinanden. Aktiviteterne tager 75-90 minutterm og holdene kan I selv lave på forhånd, eller vi kan lave dem tilfældigt på dagen.

Vi dyster blandt andet i følgende aktiviteter:

  • Hejs flaget (samarbejdsøvelse)
  • Minefelter (samarbejdsøvelse)
  • Bueskydning
  • Lassokast
  • Pistolskydning
  • Over søen – her skal skiftetøj medbringes, da aktiviteten forgår ved søen og i kano (ikke altid tilgængelig)
Priser fra 145,00 kr. pr. person, der skal dog min. betales for 15 personer. 

 

Foredrag

Få den fulde fortælling om Ditlevsdal, som har eksisteret i mere end 30 år. Foredraget fortælles oftest af ejer Niels Henrik Ove eller af hans far Jørgen Ove, som har været med på sidelinjen helt fra begyndelsen. Foredraget varer cirka 50 minutter.

Prisen er 1.400,00 kr. for grupper på op til 50 personer, og 1.800,00 kr. for grupper på flere end 50 personer.