Bryllup på Ditlevsdal

Ønsker I helt unikke rammer til jeres store dag, så er Ditlevsdal Bisonfarm stedet for jer

Bliv viet på den Nordfynske Prærie med bisonokserne i baggrunden, kun 15 km fra Odense

 

På Ditlevsdal vil vi gøre vores allerbedste for at jeres bryllupsfest bliver uforglemmelig og helt speciel. Vi har mange års erfaring med selskaber i alle størrelser, så I kan trygt slappe af og nyde hinanden og jeres gæsters selskab, imens vi sørger for resten.

 

Foruden Ditlevsdals naturskønne omgivelser har vi lokaler til både den store fest og til det intime og mindre selskab. Lokalerne er hyggelige og inspireret af prærien, og I kan selvfølgelig pynte og dekorere dem, som I ønsker

Følgende lokaler står til rådighed:

♥   Lille lokale på 1. sal (passende til 20-35 personer) Lokalet har udgang til flot tagterrasse med udsigt over farmen.

♥   Stort lokale på 1. sal (passende til 35-70 personer) Lokalet har udgang til flot tagterrasse med udsigt over farmen.

♥   Stort lokale i stueplan (passende fra 40-100 personer) Lokalet har udgang til stor overdækket terrasse i stueplan.

 

Guidet tur

Kunne I tænke jer at give jeres gæster en oplevelse udover det sædvanlige, kan de sammen med vores guide stige på prærievognen og tage på guidet tur ud hos én af vores store bisonfamilier. Brudeparret er selvfølgelig velkommen på turen, men I kan også benytte tiden til at få taget de perfekte bryllupsbilleder på vores udendørsarealer.

 

Overnatning

Har I gæster, der kommer langvejsfra, så er der mulighed for overnatning i vores præriehuse eller vores mere primitive shelters.

 

Menu

Vores dygtige kokke står klar til at forkæle jeres smagsløg. Bisonkødet er selvfølgelig hovedingrediensen, som vi er stolte af at kunne levere. Se vores forskellige menuer og retter HER. Har I særlige ønsker, gør vi selvfølgelig, hvad vi kan for at imødekomme dem.

Kontakt os og aftal et uforpligtende møde, så vi kan vise jer vores lokaler og faciliteter frem.

 

 

Gør som bisonfarmeren selv og hold dit bryllup i naturskønne omgivelser.