MIDDAG MED MENING / TRIVSEL & ARBEJDSGLÆDE 

Hvordan bidrager vi sammen og hver for sig til et bedre arbejdsmiljø?

 

Vi bruger en stor del af vores vågne timer på arbejdspladsen, og netop derfor er det virkelig vigtigt, at vi trives og har det godt på jobbet.

Denne aften gør Henrik Oryé os klogere på, hvordan vi i fællesskab, men også selv, kan bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Henrik Oryé har både været medarbejder, tillidsmand og leder i Københavns Politi i mere end 30 år.  Det har givet ham en forståelse for, hvad der rører sig på de forskellige niveauer, hvilket har hjulpet ham til at skabe teams og afdelinger, hvor trivslen og arbejdsglæden har været i topform og effektiviteten høj samtidig med at frygten for forandringer -og antallet af konflikter, har haft trange kår.

Tidligt i sin karriere erfarede Henrik, hvor lidt der skal til for at trivslen øges markant, både i hverdagen på kontoret og når han som betjent eller indsatsleder har sat sig i indsatskøretøjer med sine kampklædte kolleger og vidst, at de kommende timer kunne blive livsfarlige.

 

Med Henriks mange årige erfaring som blandt andet betjent, kommissær og indsatsleder, kan vi forvente os brugbare og relevante værktøjer til arbejdslivet, men også spændende og anderledes fortællinger fra hans tid i politiet.

 

Køkkenteamet vil servere en let buffet bestående af forskellige bisonspecialiteter, salater m.m., så I er klar til foredraget kl. 19.30. Drikkevarer betales på aftenen.

 

Denne aften henvender sig til alle på arbejdsmarkedet, så tag fat i din leder, og forslå dette til firmaets næste udflugt/personale-arrangement.

 

Program / Torsdag d. 24. oktober 2024

Kl.17.30
Dørene åbner (baren er åben)
Kl. 17.30
Buffet
Kl. 19.30
Foredrag med Henrik Oryé
kl. 21.30
Tak for i aften

Priser

Foredrag inkl. buffet / 369,00,- (prisen er ekskl. drikkevarer)

 

KØB BILLET HER!

Overnatningsmuligheder

På Ditlevsdal er der flere forskellige overnatningsmuligheder. Se ledigheden og læs mere HER.

Henrik Oryé

Betjent, kommissær, indsatsleder og forfatter.