Tusind tak for alle Jeres stemmer i forbindelse med min nominering fra Dyrenes Beskyttelse til ”Årets Brobygger.”

Vi var i København i fredags til et rigtig fint arrangement, hvor vinderne af de forskellige priser skulle offentliggøres – her var vi så heldige at få prisen med hjem.

Så, tusind tusind tak for al jeres opbakning, jeres stemmer og interesse i konkurrencen! Det er og har virkelig været dejligt.

Niels Henrik Ove

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dyrenes Beskyttelse nominerede Niels Henrik Ove, ejer af Ditlevsdal Bison Farm, til Årets Brobygger med ordene:

”Dyrenes Beskyttelse vil gerne nominere dig til Årets Brobygger, for dit store engagement og arbejde på Ditlevsdal Bison Farm,

hvor du åbner dørene op og bygger bro mellem mennesker og dyr.”

Hvert år kårer Dyrenes Beskyttelse 3 ekstraordinære dyrevenner, hvorefter befolkningen kan stemme på tre kandidater i tre forskellige kategorier:
– Årets Helt
– Årets Frontløber
– Årets Brobygger

 

Kategorierne sætter på hver deres måde fokus på mennesker, som via deres arbejde eller i deres fritid gør/har gjort en stor indsats for dyr.

I kategorien Årets Brobygger nomineres kandidater, der bidrager til at synliggøre den store værdi, dyr tilfører samfundet og på dyrs værdi generelt.

 

Prisen går til en kandidat, der har fremmet forståelsen for eller udbredelsen af den positive effekt, dyr kan have for mennesker.

 

Læs mere om Niels Henriks arbejde med avl og udbredelse af bisonokser her: https://ditlevsdal.dk/bisonavl/avl-af-bison-okser/