DITLEVSDAL OPEN AIR 2023

I juli 2023 er det præcis 30 år siden, at Niels Henrik, ejer af Ditlevsdal, fik de første bisonokser til Nordfyn. Dette skal naturligvis fejres med manér!

Ditlevsdal Bisonfarm slår igen dørene op til et brag af en koncert!

Til den kommende koncert kan du synge med på velkendte sange fra Sanne Salomonsen, Sko/Torp og Smukke Møller, der fortolker klassikerne fra Gasolin og Kim Larsen.

Koncerten kan, udover guidede ture mellem bisonokserne, også kombineres med en lækker sommerbuffet i restauranten. På buffeten er der, foruden forskellige slags kartofler, salater, saucer og brød, naturligvis bisonkød fra Ditlevsdals egne dyr. På pladsen er der mulighed for at købe saftige bisonburgere og drikkevarer fra de forskellige boder.

Drømmen er at give vores gæster en fantastisk koncertoplevelse med kolde fadøl, lækker mad og græssende bisonokser i baggrunden – mere idyllisk bliver det ikke.

Vi håber at se dig!

KØB DIN BILLET HER!

NYHED! 

Det er nu muligt at kombinere koncerten med en overnatning på Dallund Slot på koncertdagen! Der er arrangeret bus til koncerten kl. 13.00 og fra koncerten kl. 23.30, så du kan nyde koncerterne mest muligt.

Book overnatning og mere information: https://www.dallundcastle.dk/open-air-2023-ditlevsdal/