Restaurant - ditlevsdal.dk

RESTAURANT DITLEVSDAL

Restaurant Ditlevsdal byder dig velkommen til rustikke lokaler i naturskønne omgivelser, hvor bisonoksen er helt tæt på. En oplevelse helt for sig selv i et afslappet, uhøjtideligt miljø med sans for detaljen og god kvalitet.

I køkkenet kokkererer et stabilt team med forskellig alder og baggrund indenfor branchen. Det betyder også, at vi kan levere både det klassiske og sikre, men også det nye, det spændende. Stedets kokke har fødderne godt plantet i jorden, og bager naturligvis selv sit brød, laver sauce, fond, is fra bunden, sylter og braisserer m.m. Bisonkødet er selvfølgelig hovedingrediensen, som vi er stolte af at kunne levere. Du kan kigge lige ud af vinduet, og se, hvordan vi passer vores dyr.

 

Fredagsbuffet

Ditlevsdals restaurant har åbent hver fredag aften samt ved specielle arrangementer.

Se vores åbne specielle arrangementer her!

Bemærk, at restauranten er lukket for fredagsbuffet fra den 1. november og frem til marts.

Hver fredag aften fra kl. 18.00 er der mulighed for at booke bord til vores store bisonbuffet. Buffeten varierer efter kokkens humør, men vi garanterer altid minimum to forskellige udskæringer af bisonkød fra eget opdræt . Dertil serveres altid forskellige former for garniture, bison-sauce lavet på bisonfond, hjemmebagt brød med meget mere.

Efterfølgende serveres dagens dessert som er inkluderet i prisen.

Buffet pr. kuvert: 285,-

Børn 3-10 år:    145,-

Børn under 3 år spiser gratis.

 

Du kan bestille bord her: Bordbestilling