Præriekoncerter - ditlevsdal.dk

Præriekoncerter 2021

Fire fredage i juli kan du opleve dejlig musik på den nordfynske prærie

På pladsen er der mulighed for at købe saftige bisonburgere og drikkevarer i de forskellige boder.

Præriekoncerterne kan også kombineres med en lækker sommerbuffet i restauranten fra kl. 17.30, hvor der, udover forskellige slags kartofler, salater, saucer og brød, naturligvis er bisonkød fra Ditlevsdals egne dyr.

Se bisonokserne græsse på markerne og lyt til musikken under åben himmel med dem du holder af.

Musikken starter kl. 20.00, og restauranten åbner kl. 17.30 for dem, der har købt billet inkl. sommerbuffet.

 

På grund af corona er det indtil videre besluttet, at vi sælger maks. 500 billetter til hver koncert, så de stadig kan gennemføres (evt. siddende), hvis der til den tid stadig er restriktioner og forsamlingsforbud på maks. 500 personer. Hvis det hele ser lysere ud, og forsamlingsforbuddet sættes op eller ophæves, så er det muligt, at vi hæver grænsen.

 

Fredag d. 9. juli – Aura, pris: 175,- / 470,-*

Aura Dione har faklen og går i spidsen for den nye generations lyd af stærke kvinder i popmusik. Hendes urkraft og lydbillede lever et sted mellem Miley Cyrus og Kate Bush.
Inspireret af countrymusikkens rødder, er Aura Diones musik drevet af story-telling og en lyst til at dele ud af private kærlighedshistorier. Sange som fortæller historien om kærlighedssorger og om håbet og styrken man finder, for at komme igennem en ulykkelig forelskelse. Eller sagt på en anden måde… fra “Heartbreak to Hope” og fra “Pain to Power”!
På den nyeste single har Aura fundet stor inspiration i sine fans og de stærke kvinder omkring hende, hvilket har resulteret i et opløftende pop-hit skrevet til alle dem der har fået deres hjerter knust.
Omkring inspirationen til singlen udtaler Aura således: “Det er altid vigtigt for mig, at historierne jeg fortæller er autentiske og en stor del af min egen fortælling. Med et knust hjerte skrev jeg sange i mange måneder, der var meget skrøbelige og dybe. Men en dag gik jeg i studiet og oplevede at skrive om, at være ude på den anden side, sådan blev Sunshine født.”
Mange kender Aura Dione fra hendes succesrige debutalbummet ‘Columbine’ fra 2009, som var en samling af historier fra Auras teenageår, hvor hun arbejdede ud fra sin egen rå essens, og efter år på turnéer og et vildt liv levet, opstår sangene nu, når hun sidder alene med sin guitar. “I Will Love You Monday” og “Geronimo” var store hits internationalt og specielt i Tyskland gik hun direkte ind i “Top of the charts” med “Geronimo” fra hendes album ‘Before The Dinosauers’.
Med udgangspunkt i hendes unikke univers og uovervindelige eftertænksomhed, er der kommet en stor bunke sange ud af de mange timer med guitaren, og som Aura selv siger, er hendes nye musik det ærligste og kærligste hun kan dele med verden.

* Pris inkl. sommerbuffet

Køb din billet HER (klik her)

.
.

Fredag d. 16. juli – Moonjam, pris: 250,- / 545,-*

Pop-tryllerier, musik-magi for ører og øjne, krop og sjæl. Sådan kunne man godt beskrive fænomenet MOONJAM…
Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne, men har du været til en Moonjam-koncert, så vil du vide at det der opstår live, lige nu og her, lige i dette uendelige øjeblik, hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere, spiller med ekvilibristisk ekspertise, og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, kan tage dig på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet, og ind i dit inderste følelsesregister. Nostalgi, melankoli, glæde, lykke; en dans og syng-med-oplevelse, der bare sætter sig smukt i din bevidsthed, et musikalsk minde du ikke vil være foruden…!
Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet, ikke mindst i løbet af de sidste 5-6 år – med mere end 60 koncerter om året – hvor de har banket Moonjam op under stjernerne igen. Moonjam er nærmest større og vildere end dengang hvor sange som Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Belisa, Annabella, Midsommernat, Shaida osv. osv, blev til.
See You Soon – MOONJAM
Line-up sekstet:
Mikkel Nordsø guitar, Henriette Krogh drums, Maibrit Olesen vox, Bobby Ricketts sax, Rasmus Kærså bas/vox, Morten Kærså vox/keys

* Pris inkl. sommerbuffet

Køb din billet HER (klik her)

.
.

Fredag d. 23. juli – Back to Back, pris: 175,- / 470,-*

Siden deres albumdebut med ”Den Første” i 1987, har den danske popduo Back to Back markeret sig som nogle af landets største sangskrivere. Hits som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, Som De Andre
Gør, ”Jeg Holder Fast”, ”En Elsker Som Dig” m.fl er blevet en fast del af radioerne og streamingtjenesternes spillelister og er sange, der stadig betyder noget for danskerne.
Siden gendannelsen har Back to Back, bestående af Nis Bøgvad og Morten Remar, turneret landet rundt og optrådt med deres band og store bagkatalog. 2017 blev markeret med en 30 års jubilæumstour, hvor et yderst deltagende og begejstret publikum tog imod bandet med åbne arme og efterfulgt af et ligeså hektisk 2018 med koncerter over hele landet.
Back to Back har ikke tænkt sig at læne sig tilbage og nyde succesen, men glæder sig til at vise i 2021, at de stadig har samme spilleglæde, er nærværende og levende som altid, med et show og
sange, der altid er garant for en god omgang sing-a-long.

* Pris inkl. sommerbuffet

Køb din billet HER (klik her)

.
.

Fredag d. 30. juli – Anders Blichfeldt, pris: 250,- / 545,-*

Der bliver grinet, sunget med og fældet en lille tåre blandt publikum, når Anders Blichfeldt optræder. Det ved enhver der har oplevet ham. Sådan bliver også denne gang, for Anders elsker at underholde os og sætter altid sin egen person forrest, når det skal gå ud over nogen. Humoristisk, nærværende, og super musikalsk.
Vi får de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis’ band, om Toppen af Poppen, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder hvor man pludselig er TV vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.

* Pris inkl. sommerbuffet

 

Køb din billet HER (klik her)

Præriekoncerterne er for maks. 500 personer og kan eventuelt gennemføres som siddende koncert.

 

 

 

 

 

 

    Fotos fra tidligere koncerter af Julie Ehrhorn