MIDDAG MED MENING / KVINDEAFTEN

“Kvinde, elsk dig selv” er budskabet for denne fantastiske aften, hvor vi får fint besøg af Joan Ørting.

 

Kalder alle kvinder! Nu er det tid til en aften, hvor I skal forkæles med dejlig smagfuld buffet efterfulgt af et spændende og lærerigt foredrag af Joan Ørting.

I 2018 afholdte vi et lignende arrangement med Joan Ørting, og der var helt udsolgt – med god grund. Vi fik mange positive tilbagemeldinger efter arrangementet, og derfor gør vi det igen.

Joan Ørting: “Ægte kærlighed kommer indefra. Hele livet igennem skal du være sammen med dig selv. År efter år, uge efter uge, dag efter dag, time efter time er du i selskab med dig selv. Så hvorfor ikke gøre dig selv til din egen mest trofaste og din kærligste ven.

Når du opbygger et varmt og levende kærlighedsforhold til dig selv, vil du opleve hvor megen kærlighed, der pludselig kommer til dig udefra. Det, du tænker om dig selv, vil du møde omkring dig, så hvorfor ikke gøre dette liv til en kærlighedsfest? De fleste af os nedbryder os selv hver dag med tanker som “Jeg er ikke god nok, jeg er ikke noget værd, jeg er for tyk, de opdager sikkert snart, at jeg ikke er den, jeg udgiver mig for at være, jeg er for meget, jeg er for lidt, jeg er ikke, som de gerne vil have mig” osv.

Tankerne er ikke sande, de kommer fra vores barndom og følger os hele livet, hvis vi ikke stopper dem nu. Vi fortjener alle at opdage, at vi er kærlighed. At vi altid har været det, og altid vil være det. “Jeg elsker dig præcis, som du er. Jeg vil altid være hos dig og støtte dig i alle situationer. Du er min bedste ven, og jeg vil aldrig forlade dig.” Når vi oplever denne form for indre kærlighed, vil vi kunne tiltrække den og møde den omkring os – og give af den til andre”.

 

Vores to dygtige kokke sørger for en let tapasbuffet med bisonspecialiteter, skønne salater og velkendte tapaslækkerier, så I er mætte og klar til foredrag kl. 19.30. Drikkevarer betales på aftenen.

Invitér din søster, datter, mor, kollega eller veninde til en unik aften, hvor I helt sikkert vil få nogle gode perspektiver og værktøjer med hjem. 

 

Program / Torsdag d. 14. marts 2024

Kl.17.30
Dørene åbner (baren er åben)
Kl. 18.00
Tapasbuffet
Kl. 19.30
Foredrag med Joan Ørting
kl. 21.30
Tak for i aften

Priser

Foredrag inkl. buffet / 495,00,-

Mænd er naturligvis også velkomne – hvis de tør…

KØB BILLET HER!

Overnatningsmuligheder

På Ditlevsdal er der flere forskellige overnatningsmuligheder. Se ledigheden og læs mere HER.