EKSKLUSIV AFTEN

Kom og nyd en dejlig aften med skøn mad, spændende indslag, sjov quiz og god stemning

 

Første lørdag i marts byder vi indenfor til et helt særligt arrangement, hvor kokkene som altid vil kræse for maden og de gode råvarer, og hvor bisonfarmeren vil fortælle om Ditlevsdal og farmens nyeste flaskekalv. Bisonfarmeren, Niels Henrik Ove, vil også underholde med en lille festlig quiz, hvor der naturligvis er præmier på højkant. 

Gå ikke glip af denne helt unikke aften.

 

Eksklusiv 3-retters menu inkl. husets vine, øl og vand ad libitum:
Forret: Rimmet Laks m. syrnet fløde, saltet agurk, vagtel æg og salturt
Hovedret: Bison Onglet* m. Pommes Anna, saltbagt løg, romanesco, springløg og whiskeysauce
Dessert: Ostetallerken – 4 slags oste m. kompot og sprødt 

*Bison Onglet er en kødudskæring, som er særlig værdsat for dens mørhed og smag. Vores bisonkød er naturligvis altid fra egne dyr.

 

Program / Lørdag d. 2. marts 2024

Kl. 16.00
Guidet tur for dem, der har lyst til at deltage (inkl. i prisen)
Kl. 17.00
Dørene åbner + Velkomstdrink
Kl. 17.30
Forret serveres
Kl. 18.00
Foredrag med Niels Henrik Ove efterfulgt af quiz
Kl. 19.00
Hovedret serveres
Dessert serveres
Kl. 21.00
Kaffe og te med 2 slags sødt
Kl. 22.30
Tak for i aften

Priser

Billetpris / 750,00,- (indeholder guidet tur, velkomstdrink, 3-retters menu, foredrag, quiz, kaffe og te, 2 slags sødt samt øl, vand og husets vine ad libitum)

 

KØB BILLET HER!

Overnatningsmuligheder

På Ditlevsdal er der flere forskellige overnatningsmuligheder. Se ledigheden og læs mere HER.