Regler på pladsen - ditlevsdal.dk

På grund af COVID-19 var vi nødsagtigt både i 2020 og 2021 at aflyse vores 2-dages festival, hvilket vi begge gange var meget ærgerlige over, da mange havde købt billet og glædede sig til nogle festlige dage med god musik.

I sommeren 2021 valgte vi som et alternativ at gennemføre 4 mindre koncerter, hvor alle corona regler og restriktioner kunne overholdes, og det var med stor succes. På baggrund af disse erfaringer, har vi nu valgt at ændre vores Open Air 2022 festival i til 5 separate koncerter, som vil afholdes hver fredag i juli 2022.

Læs mere her: https://ditlevsdal.dk/praeriekoncerter-2/program/

_____________________________________

Regler på festivalpladsen

Det er vigtigt for os, at alle får en fantastisk oplevelse, så derfor har vi opsat nogle ordensregler, som skal følges. Se dem herunder.

  • Man må ikke skubbe og mase, specielt foran scenerne
  • Det er ikke tilladt at medbringe eller indtage nogen former for narkotika på pladsen
  • Personer der vurderes at virke truende eller voldelige overfor andre, får ikke adgang til pladsen.
  • Dyr må ikke medtages

Enhver overtrædelse af ovenstående vil medføre øjeblikkelig bortvisning.

Vi ønsker at alle vores gæster vil være med til at skabe en god stemning på pladsen, så vi alle kan få en hyggelig og dejlig festival.

 

Campingstole og tæpper

Det er tilladt at medbringe tæpper og campingstole på pladsen som man kan sidde på. Der vil ved den store scene dog være afmærket et mindre område, hvor der ikke må lægges tæpper eller sættes stole.