Ditlevsdal Open Air - ditlevsdal.dk

På grund af COVID-19 var vi nødsagtigt både i 2020 og 2021 at aflyse vores 2-dages festival, hvilket vi begge gange var meget ærgerlige over, da mange havde købt billet og glædede sig til nogle festlige dage med god musik.

I sommeren 2021 valgte vi som et alternativ at gennemføre 4 mindre koncerter, hvor alle corona regler og restriktioner kunne overholdes, og det var med stor succes. På baggrund af disse erfaringer, har vi nu valgt at ændre vores Open Air 2022 festival i til 5 separate koncerter, som vil afholdes hver fredag i juli 2022.

Læs mere her: https://ditlevsdal.dk/praeriekoncerter-2/program/

__________________

 

Ditlevsdal Open Air 2022

Her på Ditlevsdal glæder vi os allerede til at byde jer velkommen til en fantastisk festival d. 1. – 2. juli 2022.
Vi står klar med ny tiltag og forbedringer, og håber på at se så mange af jer som muligt! Ditlevsdal Bisonfarm slår igen dørene op til en todages festival under åben himmel med bisonokserne i baggrunden.

Årets program inkluderer nogle af Danmarks mest erfarne kunstnere, og vi glæder os til at byde jer velkommen til et brag af en fest!

 

Til dig der havde købt billet til Ditlevsdal Open Air 2020 og 2021:

INFO VEDR. DITLEVSDAL OPEN AIR

Efter regeringens udmelding vedr. større arrangementer og festivaler er vi desværre tvunget til at udskyde årets Ditlevsdal Open Air til næste år, hvor datoerne bliver fredag d. 1. og lørdag d. 2. juli 2022.

Vi havde håbet, at vi med restriktioner som Coronapas m.m. havde fået lov at afvikle et mindre arrangement for op til 2000 mennesker, men med de gældende restriktioner, hvor alle gæster skal opdeles i grupper på maks. 200 personer, er det ikke praktisk muligt.

Jeres opbakning både i år og sidste år, hvor vi også måtte udskyde Ditlevsdal Open Air, har givet os enorm meget glæde og energi til at lave en fed festival for jer. Derfor er vi også ekstra kede af, at vi heller ikke i år kan give jer en fantastiske oplevelse på Ditlevsdal Bisonfarm.

 

DITLEVSDAL OPEN AIR 2022

Et år med Corona har været hårdt for Ditlevsdal, men den kæmpe opbakning, vi har fået, har hjulpet os igennem krisen.
Vi har nu brug for din hjælp til at fortsætte Ditlevsdal Open Air, og det kan du gøre ved blot at beholde din billet til næste år.
I skrivende stund har vi foreløbig fået bekræftelse fra Lis Sørensen, Poul Krebs, Alberte Winding og Rocazino om, at de er klar til at spille for jer næste år, så vores musikprogram forventes at blive uændret.

 

BILLETTER

Alle billetter købt til Ditlevsdal Open Air 2020 og 2021 gælder som udgangspunkt til 2022 uden ombytning. Hvis du ønsker at støtte Ditlevsdal, skal du ikke foretage dig noget.

I dag, torsdag d. 6. maj, vil billet.dk udsende yderligere information til alle billetkøbere.

Har du købt billetter andre steder end på www.billet.dk, for eksempel i gårdbutikken på Ditlevsdal, så er du velkommen til at sende en mail til restaurant@ditlevsdal.dk, og så vil vi sende flere detaljer.

 

PRÆRIEKONCERTER

Vores fredagskoncerter d. 9/7 (AURA), 16/7 (MOONJAM), 23/7 (BACK TO BACK) og 30/7 (ANDERS BLICHFELDT) kan vi heldigvis godt gennemføre som planlagt, dog med maks. 400 gæster per koncert.

I kan læse mere om vores præriekoncerter her: https://ditlevsdal.dk/praeriekoncerter/

 

”Jeg har været meget ked af at tage beslutningen om, at vores Open Air festival udskydes igen, så det har været et par hårde og trælse dage, men jeg håber meget på jeres forståelse. Nu vil vi se frem ad, og noget af det mest livsbekræftende er, at der det sidste døgn er kommet 10 små friske kalve til verden på Ditlevsdal, så nu har vi 42 små banditter løbende rundt på de grønne marker. Det hjælper lidt på humøret i den her skøre tid.”

 

De bedste hilsner fra Niels Henrik

 

Køb din billet til 2022 nu på billet.dk!