Covid-19 - ditlevsdal.dk

Ditlevsdal i Corona-krisen

Corona virussen har påvirket os alle også her på Ditlevsdal Bisonfarm!

På Ditlevsdal har vi som mange andre været under et stort økonomisk pres, for selvom Ditlevsdal i en lang periode var lukket på grund af Corona-krisen, har vi levende dyr, der skal passes helt som normalt.

Manglen på økonomisk støtte fra staten satte os og ikke mindst bisonokserne i en alvorlig og trist situation. Det så ud til, at vi fra d. 10. juni ikke havde flere penge til betaling af foderomkostninger, og i værste tilfælde var nød til at nedslagte halvdelen af vores besætning. Situationen er nu en helt anden, og det er udelukkende jeres fortjeneste!

Onsdag d. 13. maj bad vi om jeres hjælp, og oprettede en særskilt donations-konto til vores dyr. Ejer Niels Henrik Ove stod grådkvalt frem i TV2 nyhederne og fortalte om farmens situation samt den afmagt og frustration han følte, i frygt for at miste sine dyr.
På bare 3 døgn samlede folk fra hele Danmark over 1 million kroner sammen og ændrede derved fremtiden for dyrene her på Ditlevsdal.

Vi kan slet ikke finde ord for, hvor glade, rørte og overvældede vi er over den indsats i i fællesskab yder for at hjælpe vores bisonokser. Vi havde aldrig i vores vildeste fantasi håbet eller troet på, at det kunne lade sig gøre at skrabe så stort et beløb sammen. I har i fællesskabet støttet os og gjort det muligt at beholde vores dyr – det er fuldstændig fantastisk!

Af hjertet tak – vi håber at se mange af jer i løbet af sommeren  ❤️

Bemærk indsamlingen stoppede per 31/5 2020.